Find din læselyst

NOGLE MENNESKER læser kun faglitteratur. Sommetider fordi de er nødt til det for at leve op til krav i skolen eller på arbejdet. Andre gange bare fordi de finder læseglæde i faglitteratur. Måske fordi de elsker at lære nyt om alt muligt, eller fordi de nørder helt vildt med et bestemt fagligt emne. Ikke et ondt ord om det! Det er berigende at læse fagbøger, og man bliver som regel en hel del klogere.


ANDRE MENNESKER læser også skønlitteratur, eller de læser måske i virkeligheden næsten kun skønlitteratur. De bliver beriget på en anden måde, for skønlitteraturen kan noget, som ingen andre genrer kan. Du kommer tættere på andre menneskeliv end dit eget, du lærer at se andre menneskers behov mere indefra, end man kan i det daglige. Derved bliver du måske også klogere på dig selv og opdager, at der er mange andre der slås med det samme som dig. Men du får først og fremmest nogle timer eller dage helt for dig selv, hvor du er opslugt af noget, der leder tankerne væk fra alle pligter og alt besvær. Kort sagt finder du din læseglæde i fiktionen, og du bliver underholdt på en god måde. Det samme gælder selvfølgelig for film og lækre Netflix eller HBO serier. Men bogens langsomhed er helt speciel og giver mulighed for at fordybe sig og måske vende tilbage til særlige steder for at læse dem igen.


VI PÅ FORLAGET AMANDA BOOKS elsker alle slags bøger, men vi har desværre endnu ikke kapacitet til at udgive så mange, som vi gerne ville. Derfor satser vi i første omgang på ren skønlitteratur og stiler efter at udgive gode romaner, noveller og digte.

Kontakt os

+45-53862616

Frøstjernevej 7

2880 Bagsværd

2

Følg os

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes